Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه طی نشست خبری با همتای ایرانی خود در مسکو با تاکید بر لزوم پایبند بودن همه طرف‌های توافق هسته‌ای ایران، گفت که در حال تلاش برای بازگشت به برجام هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) به همراه «حسین امیرعبداللهیان» همتای ایرانی خود در نشست خبری شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که شب گذشته (سه‌شنبه) در رأس هیأتی و در پاسخ به دعوت لاوروف وارد مسکو شده بود، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) با لاوروف دیدار و پس از آن در نشست خبری مشترک حضور یافت.


تولید واکسن «اسپوتنیک وی» در ایران


لاوروف به عنوان اولین سخنران در این نشست خبری گفت: «ما توافق کردیم که تولید واکسن روسی کرونا، اسپوتنیک وی، در ایران در اسرع وقت انجام شود. ما علی‌رغم تحریم‌های آمریکا به توسعه روابط تجاری خود با ایران ادامه می‌دهیم».

وی درباره لزوم احیای برجام نیز توضیح داد: «ما در حال تلاش برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران هستیم. همه طرف‌ها باید به تعهدات خود در توافق هسته‌ای پایبند باشند».

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با تاکید بر لزوم آغاز فوری مذاکرات برای احیای توافق هسته‌ای، اظهار داشت: «ما با ایران در مورد لزوم اجرای کامل توافق هسته‌ای موافقیم. ایران آماده است تا مذاکرات وین در مورد توافق هسته‌ای را در اسرع وقت از سر بگیرد».


تلاش غرب برای گنجاندن مسائل دیگر در مذاکرات بی‌فایده است


لاوروف با اشاره به تلاش غرب برای گنجاندن دیگر مسائل در مذاکرات احیای برجام نیز خاطر نشان کرد: «برخی کشور‌ها به دنبال مجبور کردن ایران به پذیرش تعهدات جدید هستند و این باید از طریق گفتگو انجام شود. تلاش تعدادی از کشور‌ها برای پیوند زدن حفظ توافق هسته‌ای با امتیاز دادن ایران در سایر مسائل، بیهوده است».

دعوت مسکو از ایران و کشور‌های عربی برای گفتگو


وی درباره گفتگو‌های کشور‌های منطقه غرب آسیا نیز گفت: «ما از کشور‌های عربی و ایران می‌خواهیم در مورد همه مسائل مشترک بحث کنند. پیشنهاد روسیه برای امنیت در خلیج فارس در شورای امنیت ارائه شده است. ما از دوستان عرب و ایرانی می‌خواهیم که به سمت نزدیک‌شدن پیش روند».

وزیر خارجه روسیه در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره وضعیت افغانستان هم توضیح داد: «باید کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ارائه شود. مسئولیت اوضاع در افغانستان بر عهده ایالات متحده است. ایران و روسیه از مقامات جدید افغانستان می‌خواهیم که با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و سلاح مبارزه کنند».


تلاش ایران و روسیه برای حل بحران افغانستان


لاوروف با اشاره به حضور ایران در نشست مسکو درخصوص افغانستان، تصریح کرد: «روسیه و ایران قصد دارند تلاش‌های خود را برای حل‌و‌فصل بحران افغانستان هماهنگ کنند، هر دو کشور چندین طرح دارند».

وی درباره تحولات اخیر در منطقه قفقاز جنوبی نیز گفت: «نیرو‌های روسیه طبق توافق برای اطمینان از ثبات و بازگشت زندگی غیرنظامیان به قره‌باغ اعزام شدند».


مسکو به‌دنبال صلح پایدار و بهبود وضع اقتصادی سوریه است


این مقام روس درباره تلاش‌ها برای پایان دادن به بحران سوریه نیز تاکید کرد: «به دنبال صلح بلندمدت در سوریه هستیم. ما قصد خود را برای دستیابی به ثبات پایدار و بهبود وضعیت اقتصادی در سوریه اعلام کرده‌ایم».

وزیر امور خارجه ایران نیز در این نشست خبری درباره بازگشت به مذاکرات وین نیز اظهار داشت: با لاوروف در این زمینه مشورت داشتیم و تأکید کردم بعد از پایان جمع بندی‌ها ما به زودی گفتگو‌ها را از سر خواهیم گرفت. دولت رئیسی دولت عملگرا و نتیجه گراست و به طرف‌های مقابل می‌گوییم در فرصتی که در حال جمع بندی هستیم، طرف‌های مقابل هم باید تصمیم جدید بگیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید اسپوتنیک در ایران مذاکرات وین توافق هسته ای توافق هسته ای نشست خبری کشور ها طرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه بی فایده است
  • تلاش برای رفع ابهام‌ها و اجرای کامل توافق اسفند ۱۴۰۱
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد